Explosie en brand bij kapsalon

Explosie en brand bij kapsalon

Geplaatst op 14 december 2022, om 14:50 uur

ROTTERDAM – Na een explosie bij een kapsalon aan de Schiedamseweg in Rotterdam ontstond woensdagmorgen korte tijd brand. Niemand raakte gewond. Wat de explosie veroorzaakte en wie betrokken zijn wordt onderzocht en de politie spreekt graag met getuigen.

Getuigen meldden de explosie even na 02:00 uur. Omdat erna korte tijd brand was, werden enkele omliggende woningen ontruimd. Toen de brand geblust was, konden de bewoners weer naar huis. Het onderzoek naar de toedracht wordt voortgezet. Onder andere forensisch experts doen sporenonderzoek. Er is nog niemand aangehouden.

Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u beelden? Laat het de politie weten. Dat kan ook anoniem.