19-Jarige door groep mannen bedreigd op station

19-Jarige door groep mannen bedreigd op station

Geplaatst op 14 december 2022, om 14:54 uur

GOES – Een 19-jarige man uit Goes is dinsdagavond rond 17.15 uur bedreigd door een groep mannen. Dat gebeurde aan de voorkant van het NS-station aan het Stationsplein.

De mannen, het slachtoffer schat dat het er ongeveer acht waren, bedreigden de man en probeerden hem te beroven van zijn jas. De man zette het op een lopen en waarschuwde in een vlakbij gelegen horecagelegenheid de politie. De mannen zijn niet meer aangetroffen.

Onderzoek
De politie stelt een verder onderzoek in naar de zaak. Zo wordt er onder andere gekeken naar camerabeelden in de omgeving. Ook vragen we aan getuigen zich te melden. Heb je iets gezien bij het station in Goes neem dan contact op met de politie via 0900-8844.