Automobilist heeft engeltje op schouder; auto gespietst door vangrail

Automobilist heeft engeltje op schouder; auto gespietst door vangrail

Geplaatst op 13 december 2022, om 15:22 uur

WILDERVANK – Dinsdag is op de Kielsterachterweg (N385) bij het Groningse Wildervank een ernstig ongeval gebeurd waarbij een automobilist enorm veel geluk heeft gehad. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto aan de linkerkant in de berm, waarna het voertuig gespietst werd door de vangrail.

De hulpdiensten waren bijna twee uur bezig om de man te bevrijden. Eerst moest de vangrail met een slijptol losgeslepen worden van het voertuig, daarna is de zijkant van de auto opengeknipt om de bestuurder te bevrijden. Wonderwel heeft de man slechts lichte verwondingen opgelopen, waarschijnlijk een beenbreuk. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Venema Media