Man komt om het leven bij ongeluk op metaalbedrijf

Man komt om het leven bij ongeluk op metaalbedrijf

Geplaatst op 13 december 2022, om 15:00 uur

CULEMBORG – Op dinsdag om 13.10 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Parallelweg in Culemborg. Volgens de melding was er een ernstig bedrijfsongeval plaatsgevonden op het terrein van een metaalbedrijf.

Toen de hulpdiensten arriveerden op de plaats van het ongeval, werd al snel duidelijk dat het om een ernstige situatie ging. De traumahelikopter werd opgeroepen om medische assistentie te bieden aan het slachtoffer. Echter kwam de hulp te laat. De man is ter plekke overleden.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd op het terrein van het metaalbedrijf en hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. De autoriteiten hebben een onderzoek naar het ongeval ingesteld om de exacte omstandigheden te achterhalen en om te kijken of er maatregelen genomen moeten worden om soortgelijke ongelukken in de toekomst te voorkomen.

Foto’s: Marco van Deick/Persbureau Heitink