Vrouw slaat aannemer met tegel, aannemer schiet stratenmakers neer

Vrouw slaat aannemer met tegel, aannemer schiet stratenmakers neer

Geplaatst op 9 december 2022, om 13:50 uur

ROTTERDAM – Er heeft zich vrijdag aan het begin van de middag een schietpartij voorgedaan in Rotterdam-Overschie. Dit zou het gevolg zijn van een ruzie tussen de bewoonster van een huis en de aannemer die haar huis aan het verbouwen was. Volgens buren tegenover Rijnmond zou de ruzie zijn ontstaan over onbetaalde rekeningen.

De bewoonster zou de aannemer met een tegel hebben geslagen op zijn hoofd. Hierna zou de aannemer bloedend naar zijn werkauto zijn gelopen en een wapen hebben gepakt. Twee stratenmakers van een ander bedrijf die in de straat aan het werk waren, kwamen tussenbeide om de ruzie te sussen. De aannemer zou hierna op de stratenmakers hebben geschoten, waarbij beide gewond raakten. De stratenmakers bloedden volgens de buren uit hun mond en ook op hun hoofd. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De aannemer is met zijn medewerkers gevlucht in zijn werkauto. Het is onduidelijk of hij met een vuurwapen of met bouwgereedschap heeft geschoten.

De politie heeft het verhaal gehoord, maar kan het nog niet bevestigen. De zaak wordt verder onderzocht.

Foto’s: Joey Bremer & Michel van Bergen