Automobilist schept vier mensen op oversteekplaats

Automobilist schept vier mensen op oversteekplaats

Geplaatst op 9 december 2022, om 18:41 uur

EINDHOVEN – Een auto heeft vrijdag aan het eind van de middag vier voetgangers geschept op het drukke Kennedyplein in Eindhoven. Het ongeval gebeurde bij een oversteekplaats tussen het station en de Technische Universiteit Eindhoven. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Even voor 17.00 uur gebeurde het ongeluk. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De politie heeft de weg afgesloten na het ongeval, wat leidde tot verkeerschaos in de stad. De bestuurster van de auto is aangehouden door de politie.

Twee mensen zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onbekend hoe ernstig de verwondingen van de slachtoffers zijn.

Foto’s Emergency Response Photographer