Vrouw slaat en krabt agenten en wordt getaserd

Vrouw slaat en krabt agenten en wordt getaserd

Geplaatst op 4 december 2022, om 20:27 uur

ROTTERDAM – Twee agenten in Rotterdam zijn zondag lichtgewond geraakt nadat ze werden belaagd door een automobiliste. De vrouw schold de politiemensen uit, sloeg ze en krabde. Volgens de politie “draaide ze totaal door” en waren de agenten genoodzaakt haar te taseren om haar onder controle te krijgen.

De vrouw werd aangesproken op haar rijgedrag toen ze op de Aert van Nesstraat in het centrum van de stad tegen het verkeer inreed. Ze weigerde de agenten te woord te staan, hield haar autoraam dicht en negeerde hen volkomen. Toen de politie het portier opende, ging het mis en raakte de vrouw buiten zinnen.

De agenten hebben blauwe plekken en schrammen opgelopen. De vrouw raakte verder niet gewond.