UPDATE: Automobilist met drugs op vliegt acht keer over de kop

UPDATE: Automobilist met drugs op vliegt acht keer over de kop

Geplaatst op 4 december 2022, om 16:43 uur

DEN BOSCH – Een automobilist is zondag op de A2 bij de afslag Veghel acht keer over de kop geslagen.

De bestuurder liep slechts minimale verwondingen op en volgens de politie “zijn de engeltjes wel opgebruikt”. De man testte positief op drugs en reed met een geschorst rijbewijs. Op een foto die door de politie op Twitter is gedeeld is te zien dat de auto zwaar beschadigd is.

Getuigen zagen dat de auto flink aan het slingeren was voordat die over de kop sloeg. “Gelukkig had hij wel zijn gordel om”, aldus de politie. Een bloedtest moet uitwijzen hoeveel drugs de automobilist precies heeft gebruikt.

Foto’s: Politie Den Bosch

 

Door: ANP