FOTO UPDATE: Grote brand in appartementencomplex onder controle

FOTO UPDATE: Grote brand in appartementencomplex onder controle

Geplaatst op 4 december 2022, om 20:56 uur

EINDHOVEN – In een appartementencomplex aan het Amandelpark in Eindhoven heeft op de vijfde etage een grote brand gewoed.

Alle bewoners van het gebouw zijn geëvacueerd en worden opgevangen in een buurthuis totdat ze kunnen terugkeren. Twee mensen zijn gewond geraakt en ambulancepersoneel bekijkt of ze naar het ziekenhuis moeten worden gebracht, meldt de brandweer.

Volgens een woordvoerder van de brandweer is het vuur rond 20.30 uur ontstaan in een van de appartementen en hebben meerdere woningen in brand gestaan. Even voor 21.30 uur was de brand onder controle. Wat de brand heeft veroorzaakt is niet bekend.

Foto’s Emergency Response Photographer