Dieven vergeten achterklep te sluiten bij ramkraak op kledingwinkel

Dieven vergeten achterklep te sluiten bij ramkraak op kledingwinkel

Geplaatst op 30 november 2022, om 06:56 uur

HELMOND – Dieven hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een grote ravage aangericht op de Steenweg in Helmond. Zij braken in bij een kledingwinkel, maar vergaten de achterklep te sluiten bij het wegrijden, Aldus Omroep Brabant.

Rond 04:00 uur ramden de dieven met de achterkant van hun auto tegen de gevel aan van de kledingwinkel met voornamelijk dure merkkleding. Vervolgens hebben zij de kofferbak vol gegooid met kleding en gingen er vandoor. Echter vergaten zij de achterklep van de vluchtauto te sluiten waardoor de gestolen kleding achterbleef op de stoep voor de winkel. Hoeveel er uiteindelijk is gestolen is nog onduidelijk.

Na de diefstal bleven er twee jerrycans met gele vloeistof achter. Wat daar inzit, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek naar de ramkraak.

Foto’s: Harrie Grijseels