Twee kinderen raken gewond bij ongeval

Twee kinderen raken gewond bij ongeval

Geplaatst op 27 november 2022, om 20:00 uur

ZEVENAAR – Op de Kruising Ringbaan-Noord met de Arnhemseweg in het Gelderse Zevenaar heeft zondag aan het begin van de avond een ongeval plaatsgevonden.

De hulpdiensten werden rond 18:30 uur opgeroepen. Een auto komende vanuit Duiven over de Arnhemseweg reed door het groene verkeerslicht en dacht veilig de kruising over te kunnen steken. De andere auto wilde vanaf de Ringbaan-Noord de kruising oversteken en dacht ook groen te hebben. Achteraf blijkt dit het verkeerslicht te zijn geweest voor afslaand verkeer. Beide auto’s kwamen uiteindelijk midden op de kruising in botsing met elkaar en tot stilstand tegen de verkeerslichten.

In één van de auto’s zat een vader met twee kinderen. Beide kinderen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten fors beschadigd en werden afgesleept