Gewonde steekpartij is 15-jarige jongen

Gewonde steekpartij is 15-jarige jongen

Geplaatst op 27 november 2022, om 12:18 uur

DEN HAAG – De gewonde van een steekpartij in Den Haag zaterdagavond is een 15-jarige jongen, meldt de politie. De politie kreeg zaterdag rond 18.00 uur een melding van een steekincident aan de Fischerstraat ter hoogte van de Langnekstraat. De jongen had met een man afgesproken via internet. De verdachte is nog spoorloos.

De jongen werd ook beroofd. De politie roept getuigen op zich te melden over het incident in het Transvaalkwartier-Zuid. “De verdachte ging er na het incident lopend vandoor in de richting van de Kempstraat. Het gaat om een man met een fors postuur. Hij droeg een donkerblauw trainingspak en had een capuchon op”, schrijft de politie in een signalement.

Het is nog niet duidelijk wat voor verwondingen de jongen heeft. De politie was niet direct bereikbaar voor meer informatie.