UPDATE: 27-jarige zwerveling neergestoken na ruzie op straat

UPDATE: 27-jarige zwerveling neergestoken na ruzie op straat

Geplaatst op 26 november 2022, om 22:56 uur

ROTTERDAM – De politie heeft zaterdagavond een gewonde man gevonden op de Mijnsherenlaan in Rotterdam. De man was gewond door een steekincident, vermoedelijk na een ruzie op de Abcoudestraat, aldus de politie. De man had zware verwondingen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer van het steekincident in Rotterdam-Zuid is een 27-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats. Getuigen hebben verklaard dat aan de steekpartij, die plaatshad rond 22.00 uur, een ruzie tussen twee personen voorafging.

“Na het steken wist het slachtoffer nog naar de Mijnsherenlaan te lopen, daar werden zijn verwondingen hem teveel”, aldus de politie. Bij het slachtoffer is een mes gevonden, dat volgens de politie waarschijnlijk van hem was. Dat is in beslag genomen.

In de jacht op de dader heeft de politie onder meer een woning doorzocht. Het vermoeden bestaat dat de man een portiek was ingevlucht. Het leverde nog geen aanhouding op.

Foto’s: Terence HersbachDoor: ANP