Autodieven (17&18) komen ten val na stuurfout tijdens achtervolging

Autodieven (17&18) komen ten val na stuurfout tijdens achtervolging

Geplaatst op 27 november 2022, om 22:04 uur

VLEUTEN – Twee jongeren uit Utrecht van 17 en 18 jaar dachten zondagochtend rond 04.00 uur na een inbraak uit een personenauto op de Teunisbloemlaan snel weg te kunnen komen. Zij hadden niet gerekend op de eigenaar die toen hij ontdekte dat er werd ingebroken, de politie belde en daarna direct de achtervolging inzette.

Het duo ging na de kraak op een scooter vandoor. De eigenaar van de opengebroken auto, ging er direct achteraan. Op de vlucht maakte de bestuurder een stuurfout waarna ze beiden onderuit gingen. Lopend gingen het tweetal verder, waar het korte tijd later door inmiddels ter plaatse gekomen agenten op de Paddenstoelenlaan werden aangehouden. In de scooter lagen goederen die bij de inbraak waren weggenomen.