Vrouw op leeftijd zwaargewond nadat ze wordt aangereden

Vrouw op leeftijd zwaargewond nadat ze wordt aangereden

Geplaatst op 24 november 2022, om 14:16 uur

ERMELO  – Donderdagmiddag heeft er op de Putterweg in Ermelo een ongeval plaatsgevonden.

Een auto heeft een voetganger aangereden. Dit gebeurde ter hoogte van de kerk. Mogelijk door de laagstaande zon heeft de bestuurder, de voetganger niet gezien. Het slachtoffer, een oudere dame is met een flinke hoofdwond meegenomen in de ambulance en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Utrecht. Onderweg is er alsnog een traumahelikopter opgeroepen. Ter hoogte van Nijkerk is de trauma arts bij de ambulance ingestapt voor medische assistentie

De weg is voor een gedeelte dicht, de andere rijbaan word door handhaving begeleid.

Foto’s : Persbureau Heitink