Scooterrijder vast onder auto na ernstig ongeval

Scooterrijder vast onder auto na ernstig ongeval

Geplaatst op 24 november 2022, om 12:42 uur

ZUTPHEN – Donderdagochtend heeft er op de rotonde, van de Harenbergweg met de Laan van Eme in Zutphen een ernstig ongeluk plaatsgevonden.

Door onbekende oorzaak is de scooterrijder hierbij onder een auto terecht gekomen. Omstanders hebben geprobeerd de scooterrijder te bevrijden maar dit is niet gelukt. Toen de brandweer ter plekke kwam hebben zij de scooterrijder onder de auto vandaan gehaald.

Twee traumahelikopters met daarin het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen ter plaatse. Het eerste MMT team was aanwezig bij het ongeluk, omdat zij eerder in Warnsveld stonden bij een ernstig ongeval. De arts zou eigenlijk meegaan naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen, maar zijn toch meegereden naar dit ongeval.Het slachtoffer is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s : Persbureau Heitink