Slachtoffer aanrijding met vrachtwagen is 75-jarige voetgangster

Slachtoffer aanrijding met vrachtwagen is 75-jarige voetgangster

Geplaatst op 24 november 2022, om 12:45 uur

KROMMENIE – Bij een verkeersongeval op de kruising van de Provincialeweg met de Iepenstraat in Krommenie is woensdag een 75-jarige vrouw uit die plaats om het leven gekomen, meldt de politie donderdag.

De voetgangster is waarschijnlijk door een vrachtwagen aangereden en op de plek van het ongeval overleden aan haar verwondingen. Wat de oorzaak is van het ongeluk wordt nog onderzocht. De politie heeft met meerdere getuigen gesproken.

Woensdag meldde de politie abusievelijk dat het slachtoffer een 75-jarige fietsster uit Alkmaar was die op het fietspad om het leven kwam.

Foto’s: Inter Visual Studio / Pascal Fielmich

Door: ANP