Hoge concentratie koolmonoxide in appartementen, vijf personen naar ziekenhuis

Hoge concentratie koolmonoxide in appartementen, vijf personen naar ziekenhuis

Geplaatst op 24 november 2022, om 10:07 uur

BOXTEL – In meerdere appartementen aan de Baanderherenweg in Boxtel wa donderdagochtend een hoge concentratie koolmonoxide is vrijgekomen. Eén man raakte direct onwel en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Vijf mensen zijn later ook naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 6.10 uur werd er alarm geslagen. Inmiddels was de 1e en 2e verdieping van de galerij afgesloten. De politie informeerde de bewoners en ging van deur tot deur. In de ambulance werden diverse bewoners in hun slaapkleding onderzocht. Na onderzoek blijkt dat een lekkende cv-ketel de oorzaak is geweest.

Overige bewoners van het complex mochten in huis blijven maar werden door de politie wel geïnformeerd over wat er gaande was in het gebouw. Rond 07:30 uur is er afgeschaald.

Foto’s Sander van Gils