UPDATE: Twee doden door ongeluk waarbij auto in water belandde

UPDATE: Twee doden door ongeluk waarbij auto in water belandde

Geplaatst op 21 november 2022, om 08:06 uur

OUDESLUIS – Twee mensen zijn overleden door een ongeluk tussen twee voertuigen waarbij één auto in het water belandde in Oudesluis (Noord-Holland). De vier inzittenden van de auto in het water werden overgebracht naar het ziekenhuis. Twee slachtoffers zijn daar overleden, laat een woordvoerder van de politie weten. Een zwaargewonde en een lichtgewonde liggen nog in het ziekenhuis.

De voertuigen botsten rond 06.30 uur op elkaar op de Grote Sloot. De bestuurder van de ander auto is voor verhoor meegenomen naar het bureau, wat gebruikelijk is bij heftige ongelukken, aldus een politiewoordvoerder. Over de identiteit van slachtoffers is nog niks bekend.

De politie is dringend op zoek naar een getuige in een grijze stationwagen. Hij attendeerde ter hoogte van Schagen de inzittenden van de auto die later in het water belandde erop dat de koplampen niet aan stonden. “We willen graag met hem in gesprek”, aldus de woordvoerder.

Foto’s: Inter Visual Studio

Door: ANP