Twee lichamen aangetroffen bij het kanaal

Twee lichamen aangetroffen bij het kanaal

Geplaatst op 21 november 2022, om 07:33 uur

RILLAND – Bij het Schelde-Rijnkanaal zijn zondagavond bij Rilland (Zeeland) twee lichamen aangetroffen. De politie heeft de hele nacht ter plekke onderzoek gedaan.

De lichamen werden rond 20.30 uur gevonden nabij de Bathsebrug. Dat gebeurde nadat melding was gemaakt van een lege personenauto die was aangetroffen op de Bathsebrug. De twee lichamen lagen aan de oever van het Schelde-Rijnkanaal en zijn door de politie op de kant gehaald.

De brug zat tot middernacht dicht voor verkeer vanwege sporenonderzoek op de auto. Daarna kon de weg weer worden vrijgegeven. Volgens HVZeeland was de politie was vannacht niet bereikbaar om meer informatie te verschaffen over de vondst.