Kind op fiets zwaargewond bij aanrijding door auto

Kind op fiets zwaargewond bij aanrijding door auto

Geplaatst op 16 november 2022, om 20:00 uur

MEPPEL – Een kind op een fiets is woensdag zwaargewond geraakt bij een aanrijding door een auto, meldt de politie. Het incident gebeurde in het Drentse Meppel omstreeks 17.45 uur op de Hoogeveenseweg, in het oosten van de stad.

Het kind is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Of het kind levensgevaarlijk gewond is, is nog onduidelijk. De politie weet niet hoe oud het kind is, maar volgens een woordvoerder ligt de leeftijd onder de twaalf jaar. Het kind was samen met een begeleider, maar het is niet duidelijk of dat een ouder was. Naast het kind zijn er geen andere gewonden.

De politie neemt een verklaring af van de bestuurder van de auto en probeert te achterhalen hoe het incident heeft kunnen gebeuren.

Door: ANP