Gemeente sluit woning na schietincident en drugsvondst

Gemeente sluit woning na schietincident en drugsvondst

Geplaatst op 16 november 2022, om 20:08 uur

WOERDEN – De gemeente Woerden heeft “met spoed” een woning gesloten na een schietincident en een grote drugsvondst. De politie is een strafrechtelijk onderzoek gestart.

De schietpartij gebeurde woensdagochtend bij een woning aan de Leidsestraatweg. Daarbij raakte een persoon gewond. In de woning werd een grote hoeveelheid drugs gevonden. Het pand is gesloten “om de rust in de omgeving te herstellen”, aldus de gemeente in een verklaring.

Burgemeester Victor Molkenboer noemt het incident “vreselijk”. “Dit heeft ook impact op de buurt, daarom is er voor omwonenden slachtofferhulp ingezet. Het is duidelijk hoe hard de drugscriminelen zijn en nergens voor terugdeinzen.” Hij roept mensen die verdachte dingen zien op dit te melden bij de gemeente of de politie.

Door: ANP