Tien arrestaties nadat ze proberen stelletje te laten verongelukken op snelweg

Tien arrestaties nadat ze proberen stelletje te laten verongelukken op snelweg

Geplaatst op 13 november 2022, om 15:56 uur

HOOGERHEIDE – De politie heeft in de vroege zondagochtend op de snelweg A4 tien mensen opgepakt die een man en een vrouw achtervolgden en de twee meerdere keren van de weg hebben geprobeerd te drukken.

De politie meldt dat de slachtoffers 112 belden hiervoor. Agenten die op de melding afgingen, troffen daarop bij de afslag Hoogerheide vier auto’s en tien mensen op de vluchtstrook. Daar zijn ze aangehouden.

Mogelijk zijn de slachtoffers al vanuit het centrum van Steenbergen achtervolgd. De politie heeft drie auto’s en slagwapens in beslag genomen.

De verdachten zijn acht mannen en twee vrouwen van tussen 21 en 46 jaar uit Roemenië. Ze zitten nog in de cel. De slachtoffers zijn een man van 29 en een vrouw van 28. Volgens de politie heeft de zaak mogelijk te maken met iets in de relationele sfeer.