Ruzie op het woonwagenkamp: man neergestoken, de ander gebeten door hond

Ruzie op het woonwagenkamp: man neergestoken, de ander gebeten door hond

Geplaatst op 13 november 2022, om 16:13 uur

TILBURG – Bij een ruzie op het woonwagenkamp aan de Reitse Hoevenstraat in Tilburg zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mensen gewond geraakt.

Rond 00.35 komt er een paniektelefoontje binnen bij de politie. Er is iemand zwaargewond geraakt op het kamp. Meerdere politie-eenheden en een ambulance worden naar het kamp gestuurd. Daar treffen ze een man aan met een steekwond. Ambulancepersoneel ontfermt zich over de man. Ook is er een man gewond geraakt door een hondenbeet. bOok die wordt bekeken door de verpleegkundigen van ambulance.

Beide gewonden worden naar het ziekenhuis gebracht. De politie start een onderzoek en probeerde de gemoederen te sussen. Uit verklaringen blijkt dat de twee mannen, die familie van elkaar zijn, ruzie hebben gehad wat geleid heeft tot de verwondingen. Een van de mannen mag na behandeling in het ziekenhuis weer weg en wordt direct aangehouden. De andere moet in het ziekenhuis blijven. De recherche onderzoekt de zaak.