Man zwaargewond bij ruzie, hulpverleners gehinderd

Man zwaargewond bij ruzie, hulpverleners gehinderd

Geplaatst op 13 november 2022, om 16:29 uur

PURMEREND – Een man is zaterdagnacht ernstig gewond geraakt tijdens een ruzie tussen een groep mensen op een feest in Purmerend. Hulpverleners konden hun werk niet goed doen omdat de groep dat verhinderde, zo meldt de politie. In totaal zijn acht jonge mannen en jongens (tussen de 16 en 22 jaar) opgepakt. Vijf ter plekke, drie later op de A5.

De politie meldt dat rond 01.30 uur ruzie was bij het huisfeest aan de Mosselbaai. Toen agenten daar aankwamen troffen ze een grote groep mensen op straat. Er zou zijn gestoken en geschoten. Even verderop, op de kruising met de straat Wonderfontein lag het slachtoffer. Hij kon ondanks de hinder met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. De politie hoopt op getuigen en beelden.