Dronken spookrijder aangehouden bij de A59

Dronken spookrijder aangehouden bij de A59

Geplaatst op 13 november 2022, om 15:48 uur

OUDENBOSCH – Aan de Molenstraat in Oudenbosch werd zondagochtend een dronken automobilist aangehouden. Omdat er meldingen bij het operationeel centrum binnenkwamen dat de man had spookgereden op de A59 ter hoogte van Fijnaart, waren agenten al naar de auto en de man aan het zoeken.

De man, 36 jaar en afkomstig uit Oudenbosch, werd staande gehouden bij een tankstation. Omdat hij kenmerken had van iemand die onder invloed van alcohol is, werd hij meegenomen naar het politiebureau. De man weigerde een ademanalyse en is daarom aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De auto waarin hij reed bleek niet verzekerd te zijn. Het voertuig was behoorlijk beschadigd. De automobilist zit nog vast en wordt zondag gehoord.