Man met ontbloot bovenlichaam aangehouden na steekincident

Man met ontbloot bovenlichaam aangehouden na steekincident

Geplaatst op 8 november 2022, om 22:44 uur

NIJMEGEN – Op de Generaal Smutsstraat in Nijmegen heeft dinsdagavond een steekincident plaatsgevonden.

De hulpdiensten worden omstreeks 20:45 gealarmeerd. Meerdere politiewagens kwamen ter plaatse. Een opgeroepen traumahelikopter werd opgeroepen maar is onderweg gecanceld.  Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Na korte tijd hield de politie een man met ontbloot bovenlijf aan. Volgens omstanders liep de man al enige tijd met ontbloot bovenlichaam en in dronken toestand op en rond het Daniëlsplein. Wat de aanleiding van het steekincident was, is niet bekend.

De politie had een een burgernet verstuurd, maar de persoon is inmiddels aangehouden.

Foto: Persbureau Heitink