UPDATE: Vrouw neergeschoten bij overval in haar woning

UPDATE: Vrouw neergeschoten bij overval in haar woning

Geplaatst op 8 november 2022, om 23:52 uur

HAAFTEN – Een vrouw is dinsdagavond in haar woning aan de Enggraaf in Haaften overvallen en neergeschoten. De vrouw deed de woning open nadat er werd aangebeld waarna er schoten gelost werden.

Rond 21.00 uur vond de overval plaats. De vrouw deed de deur open nadat er werd aangebeld waarna er werd geschoten. De bewoonster raakte gewond en is voor verdere behandelingen naar het ziekenhuis gebracht. Na het incident zijn de overvallers meteen gevlucht, volgens de politie zonder buit.

De omgeving werd na de melding direct uitgekamd en ook een politiehelikopter zocht mee vanuit de lucht, maar dat heeft helaas niets opgeleverd. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Eventuele dashcambeelden van passerende auto’s die rond het tijdstip van de woningoverval zijn gemaakt, zijn ook welkom.

Foto’s: Marco van Deick/Persbureau Heitink