Man blijkt na aanrijding onder invloed van alcohol

Man blijkt na aanrijding onder invloed van alcohol

Geplaatst op 7 november 2022, om 11:26 uur

BREEZAND –  Zondag rond 18.35 vond er een aanrijding plaats tussen twee voertuigen op de J.C. de Leeuwweg in Breezand. Een van de automobilisten testte positief op een blaastest.

Twee auto’s botsten tegen elkaar op de kruising van de J.C. de Leeuwweg en de Burg. Lovinkstraat nadat een van de automobilisten geen voorrang verleende. De automobilist reed verder maar stopte later alsnog om terug te keren naar de plaats van het ongeval. Beide automobilisten zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Zij hoefden gelukkig niet naar het ziekenhuis.

Positieve blaastest
De politie kwam ter plaatse en nam een blaastest af. De bestuurder van de auto die geen voorrang verleende testte positief en blies 650 ug/l. Dit betekent dat de automobilist teveel gedronken had om achter het stuur plaats te nemen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.