Kaarsen en knuffels voor verdronken peuter

Kaarsen en knuffels voor verdronken peuter

Geplaatst op 5 november 2022, om 18:17 uur

DOESBURG – Bij de vijver aan de Koppelweg in Doesburg liggen knuffels en bloemen voor het jogentje van 2 jaar oud die vrijdag verdronk.

Vrijdagavond werd er alarm geslagen vanwege de vermissing van een 2-jarige jongen. Korte tijd later werd hij vlak bij zijn woning gevonden in het water. Alle hulp mocht niet meer baten. Zaterdag zijn er door mensen kaarsen en bloemetjes gelegd. Ook liggen er briefjes waaronder op staat ‘Rust zacht, lief klein engeltje’.

Afgelast
De overleden peuter is een broertje van een van de jeugdspelers van Sportclub Doesburg. Het jeugdteam van deze jeugdspeler zou zaterdag een wedstrijd hebben. “Deze is vrijdag direct afgelast, nadat het bericht bij ons binnen kwam”, zegt voorzitter Christiaan Bruins tegenover Omroep Gelderland.

Foto’s: Ewan Spit/Persbureau Heitink