Vermist meisje (12) in goede gezondheid teruggevonden

Vermist meisje (12) in goede gezondheid teruggevonden

Geplaatst op 31 oktober 2022, om 23:06 uur

ALMERE – Het 12-jarige meisje uit Almere die maandag vermist raakte in Amsterdam is in goede gezondheid teruggevonden, dat laat de politie in Amsterdam maandagavond laat weten. Eerder sloeg de hulpdienst alarm omdat het meisje vermist zou zijn geraakt in de hoofdstad.

Het jonge meisje kwam maandagmiddag vanuit haar school in Almere niet naar huis. Ze was in haar eentje vertrokken naar de hoofdstad en vanaf toen was er geen contact meer. De Amsterdamse politie bemoeide zich met de zaak, omdat de telefoon van het meisje voor het laatst actief was op 31 oktober om 17.35 uur op de Haarlemmerstraat in het centrum van Amsterdam.

“Liselore is in goede gezondheid aangetroffen. De politie bedankt u voor uw medewerking”, schrijft de politie op Twitter.