Flinke ravage na ramkraak bij Lucardi

Flinke ravage na ramkraak bij Lucardi

Geplaatst op 1 november 2022, om 05:54 uur

WAGENINGEN – In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een ramkraak plaatsgevonden bij de Lucardi aan de Hoogstraat in Wageningen. De daders zijn voor zover nu bekend gevlucht.

De ramkraak vond rond 03:45 uur plaats, een auto is daar de pui in gereden. De verdachten zijn in ieder geval binnen geweest, maar wat er precies aan buit is meegenomen, is op dit moment nog niet duidelijk. In de winkel is het een flinke ravage.

Zoektocht met politiehelikopter
De verdachten zijn in een onbekende richting gevlucht. Meerdere eenheden van politie Wageningen zijn in de omgeving zowel met de auto als te voet aan het zoeken geweest. Ook de politiehelikopter vloog geruime tijd boven de incident en de omgeving.

De politie is een onderzoek gestart.

foto’s: Persbureau Heitink