Aanhanger slaat over de kop op snelweg; voorbijgangers halen bestuurder uit rokende auto

Aanhanger slaat over de kop op snelweg; voorbijgangers halen bestuurder uit rokende auto

Geplaatst op 29 oktober 2022, om 12:24 uur

KERK-AVEZAATH – Zaterdagochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de A15 richting Rotterdam.

Rond 07.30 uur botste een auto tegen de achterzijde van een busje met aanhanger. Hierdoor schaarde de aanhangwagen en schoot los. Deze kwam op de kop tot stilstand in de middenberm. De aanhanger was geladen met potten siergras. De brandweer kwam ter plaatse voor assistentie en heeft meegeholpen met de opruimwerkzaamheden. De man is door voorbijgangers uit de auto gehaald, omdat deze begon te roken. Het slachtoffer is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de A15 stond een lange file, wanwege de opruimwerkzaamheden.

Foto’s: Marco van Deick/Persbureau Heitink