Man (63) doodgestoken bij ruzie in centrum, tweede slachtoffer naar ziekenhuis

Man (63) doodgestoken bij ruzie in centrum, tweede slachtoffer naar ziekenhuis

Geplaatst op 28 oktober 2022, om 03:19 uur

BEST – Donderdagnacht is een 63-jarige man uit Eindhoven omgekomen bij een steekpartij in Best.

Een man uit Best (39) is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt de politie. Nadat de politie in de nacht van donderdag op vrijdag een melding kreeg, vond ze de man zwaargewond op de Koningin Julianaweg-Zuid in Best. Alle hulp kon niet meer baten. Veel is nog onduidelijk. Politieagenten hebben een plaats delict afgezet en doen onderzoek. Forensische rechercheurs zoeken op de PD naar sporen: DNA, vingerafdrukken of voorwerpen die meer kunnen vertellen over de toedracht. Ook doet de politie op dit moment achter de schermen hun uiterste best om meer duidelijkheid te krijgen over wat er gebeurt is.

Foto’s: Dave Hendriks