Vrachtwagenchauffeur per direct ontslagen na masturbatievideo

Vrachtwagenchauffeur per direct ontslagen na masturbatievideo

Geplaatst op 18 oktober 2022, om 22:02 uur

ZAANDIJK – Een chauffeur van een transportbedrijf uit Zwaagdijk-Oost die maandagmiddag viral is gegaan op social media is ontslagen. Op een geplaatst filmpje hangt hij, rijdend, ogenschijnlijk masturberend uit het raam van zijn cabine.

Een medeweggebruiker filmde hoe hij de vrachtwagen inhaalt op de A7. In de video is te zien dat de chauffeur van de vrachtwagen half uit het raam hangt en gekke gezichtsuitdrukkingen maakt. Zijn rechterhand maakt ook masturberende bewegingen. Zijn broek heeft hij wel nog aan.

De politie heeft contact opgenomen met het bedrijf vanwege het filmpje. Een woordvoerder van de eenheid Noord-Holland kon dinsdag niet zeggen of er een onderzoek is gestart.