Ernstig ongeval met gewonde (19) trekt veel bekijks van buurtbewoners

Ernstig ongeval met gewonde (19) trekt veel bekijks van buurtbewoners

Geplaatst op 18 oktober 2022, om 21:54 uur

ROTTERDAM – Op de Brielselaan in Rotterdam heeft dinsdagavond een ongeval plaats gevonden.

De melding van het ongeval kwam om 20:15 uur bij de alarmcentrale binnen. Er is, naast de traumaheli, ook een ambulance naar de locatie gestuurd Een 19-jarige fietser is ernstig gewond geraakt na een aanrijding. De auto is aan de voorkant flink beschadigd., De fietser is met spoed door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De kruising was deels afgesloten., Veel bewoners kwamen kijken naar wat er gebeurd was. Schatting is dat er ongeveer 200 personen rond het lint stonden.

De politie doet onderzoek op het kruispunt. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s: JB-Media