Familie vermiste Hebe dankbaar voor ontvangen steunbetuigingen

Familie vermiste Hebe dankbaar voor ontvangen steunbetuigingen

Geplaatst op 18 oktober 2022, om 21:35 uur

DEN HAAG – De familie van het 10-jarige meisje Hebe uit Vught dat sinds maandagavond vermist is samen met haar 26-jarige begeleidster, bedankt iedereen voor de steunbetuigingen die ze hebben ontvangen. Dat laat de familie weten in een persverklaring via de organisatie Namens de Familie.

Ook meldt de familie in de verklaring dat Hebe en haar begeleidster Sanne een “bijzondere band” hebben. “De familie hoopt dat ze samen snel worden teruggevonden”, zo staat in de verklaring. “Hebe is ernstig meervoudig beperkt en heeft elk moment van de dag zorg nodig. We willen niets liever dan haar terug in onze armen.”

Aan het eind van maandagmiddag werd Hebe opgehaald in Raamsdonksveer door Sanne, die haar naar huis zou brengen. Ze vertrokken vanuit de Sint Theresiastraat in een zwarte Kia Picanto met het kenteken PR-425-K. Het vermiste tweetal zou voor het laatst gezien zijn op de A59 ter hoogte van Waspik.

“De politie is nog volop met de zoektocht bezig. We speculeren liever niet over wat er mogelijk is gebeurd tot we meer informatie hebben. De politie leidt het onderzoek en wij werken nauw met haar samen”, aldus de familie in de verklaring. Ook vraagt de familie haar privacy te respecteren.

De politie zoekt dinsdag sinds 14.30 uur samen met ongeveer 120 vrijwilligers van het Veteranen Search Team in Waspik, onder meer met een sonarboot.

Door: ANP