Geliquideerde man in geparkeerde auto is 36-jarige man uit Dordrecht

Geliquideerde man in geparkeerde auto is 36-jarige man uit Dordrecht

Geplaatst op 16 oktober 2022, om 14:50 uur

DORDRECHT– Het dodelijke slachtoffer van de schietpartij in Dordrecht in de nacht van zaterdag op zondag is de 36-jarige Remsley Eisden uit Dordrecht. Dat heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Het incident gebeurde in de Van den Tempelstraat. Het slachtoffer zat daar in een geparkeerde personenauto toen hij onder vuur werd genomen. Hij stierf ter plekke aan zijn verwondingen. De dader of daders gingen er vandoor.

Het schietincident, waarbij meerdere schoten waren gelost, vond rond 00.30 uur plaats. Agenten en  ambulancepersoneel waren er snel bij, maar hulp mocht niet meer baten.  De politie heeft een team van twintig rechercheurs op de zaak gezet. Bij de plaats van het incident is een buurt- en forensisch onderzoek gestart. Daarbij zijn meerdere kogelhulzen in beslag genomen.

Hulp is welkom
Het rechercheteam kan de hulp van getuigen goed gebruiken en ook beelden zijn zeer welkom. Heeft u het schietincident zien gebeuren of heeft u ervoor of daarna iets gezien dat helpt in het onderzoek? Of heeft u beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera, dashcam of bewakingscamera? Alle informatie is zeer welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar TGO-team 1. Of vul onderstaand tipformulier in. Blijft u liever anoniem? Bel 0800-7000.

 

LEES OOK: Man geliquideerd in geparkeerde auto

Door: ANP