Man aangehouden voor inrijden op BOA’s

Man aangehouden voor inrijden op BOA’s

Geplaatst op 16 oktober 2022, om 15:02 uur

GOES – De politie arresteerde zaterdagavond 15 oktober 2022 een verdachte (27) zonder woonadres, omdat hij zijn voertuig als wapen gebruikte.

De verdachte wil zaterdag 15 oktober rond 18u00 in de Singelstraat een voetgangersgebied inrijden. Op het moment dat de BOA’s hem een stopteken geven, keert de bestuurder zijn auto en onttrekt zich daarmee aan de staande houding. In een poging de bestuurder alsnog aan te spreken, gebruikt de BOA zijn fiets als barricade. De bestuurder rijdt tegen de fiets en rijdt op de BOA in. Gelukkig komt de BOA niet onder het voertuig terecht. Hij raakt licht gewond. Op de vlucht raakt de bestuurder nog bijna een scooterrijder. Daarna weet hij weg te komen in de richting van de Koepoort. Agenten stellen direct een zoektocht in naar de verdachte en treffen hem in de Bellefleurstraat. Hij zit vast voor nader onderzoek.