Dronken automobilist met kind in de auto rijdt te hard en negeert rode verkeerslicht

Dronken automobilist met kind in de auto rijdt te hard en negeert rode verkeerslicht

Geplaatst op 16 oktober 2022, om 08:46 uur

VUGHT – Zaterdagavond is een man aangehouden die dronken achter het stuur van zijn auto zat. Alsof dat nog niet erg genoeg was, zat zijn kind bij hem in de auto en negeerde hij het rode verkeerslicht.

De bestuurder reed op de N65 bij Vught 30 kilometer te hard en negeerde het rode verkeerslicht, zo meldt de wijkagent. Hij zette de bestuurder aan de kant, waarna ook nog bleek dat hij dronken achter het stuur zat en zijn kind bij hem in de auto zat.

De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar zijn rijbewijs is ingenomen. De politie maakt ook een melding op bij VeiligThuis vanwege het kind.