Jongeman (19) in levensgevaar na zware crash tegen boom

Jongeman (19) in levensgevaar na zware crash tegen boom

Geplaatst op 16 oktober 2022, om 08:14 uur

WESTERHOVEN – Een 19-jarige jongeman uit Luyksgestel is in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.40 uur betrokken geweest bij een zwaar ongeval op de Heijerstraat in Westerhoven (Noord-Brabant).

De man reed van Westerhoven richting Bergeijk toen hij de macht over het stuur verloor en aan de rechterkant van de weg geraakte en daar een boom schampte en een volgende boom frontaal raakte. Door de klap kwam het motorblok uit de auto en belande ongeveer 10 meter verder in de berm.

Hulpdiensten zijn meer dan een uur bezig geweest om het slachtoffer uit het wrak te bevrijden. Een Mobiel Medisch team kwam met de helikopter ter plaatse om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is met een arts naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd. Er wordt om zijn leven gevochten. De weg was lange tijd afgezet voor alle verkeer. Forensische Opsporing doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: Rico Vogels