Slachtoffers zwaar mishandeld in café, kopschoppers gearresteerd

Slachtoffers zwaar mishandeld in café, kopschoppers gearresteerd

Geplaatst op 11 oktober 2022, om 20:00 uur

BERGEN OP ZOOM – Op de Noordsingel in Bergen op Zoom werd in de nacht van zondag op maandag een 48-jarige man uit die plaats aangehouden. De politie onderzoekt of hij betrokken is bij een openlijke geweldpleging die even voor zijn aanhouding plaatsvond bij een café in het centrum van Bergen op Zoom. Dinsdagochtend werden nog twee verdachten aangehouden.

Dat meldt de politie dinsdag.

Zondagavond ontstond een vechtpartij in het café. Twee mannen werden, na een woordenwisseling, vermoedelijk in elkaar geslagen door de drie verdachten. Een van hen werd zelfs tegen zijn hoofd getrapt toen hij al op de grond lag. De vechtpartij werd op camerabeelden gezien door politieagenten. Zij gingen snel ter plaatse. Bij de vechtpartij waren drie personen betrokken. Zij zijn alle drie aangehouden. Dinsdagochtend werden een 49-jarige en een 43-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden door de politie. De 48-jarige man is in verzekering gesteld.

De slachtoffers, een vader en een zoon uit Bergen op Zoom, liepen onbekend letsel op als gevolg van de vechtpartij. Zij moesten zich onder doktersbehandeling stellen. De politie heeft de zaak in onderzoek. Er zijn getuigen gehoord en ook de verdachten mogen verklaringen afleggen. De twee slachtoffers deden aangifte.