Grote verkeershinder nadat vrachtwagen botst tegen viaduct A12

Grote verkeershinder nadat vrachtwagen botst tegen viaduct A12

Geplaatst op 3 oktober 2022, om 11:53 uur

ZEVENAAR – Maandagochtend is er een landbouwvoertuig tegen een viaduct van de A12 gebotst op de Doesburgseweg in Zevenaar.

Aan het einde van de ochtend reed een vrachtwagen met op zijn trailer een voermenwagen tegen het viaduct aan. De voermengwagen viel hierdoor van de trailer af en belandde op de weg. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. De schade lijkt mee te vallen.

Grote verkeershinder
Doordat de voermengwagen op de weg terecht is gekomen is deze niet begaanbaar. Ook de op- en afrit van en naar de snelweg zijn hierdoor niet bereikbaar. De opruimwerkzaamheden kunnen volgens de gemeente tot in de middag gaan duren. Het verkeer loopt hierdoor grote hinder op.

Foto’s: Roland Heitink / Persbureau Heitink