Inbreker zit nachtlang in lift vast bij Chinees restaurant

Inbreker zit nachtlang in lift vast bij Chinees restaurant

Geplaatst op 2 oktober 2022, om 11:25 uur

VELP – Bij Chinees restaurant Blue Lotus in Velp is zondagochtend een inbreker bevrijd uit de goederenlift. Vermoedelijk heeft die daar grotendeels van de nacht vastgezeten.

Rond 9.00 uur kwamen medewerkers binnen bij het restaurant aan de President Kennedylaan. Ze kregen toen ineens door dat de inbreker vastzat in de goederenlift. De inbreker was binnen gekomen via de achterkant van het restaurant. Hij zat met zijn been bekneld en de brandweer moest eraan te pas komen om hem te bevrijden.

Nadat de inbreker was bevrijd is hij aangehouden door de politie. Hij is per ambulance eerst naar het ziekenhuis voor controle, waarna hij verhoord zal worden op het politiebureau. Het is niet bekend of de inbreker nog heeft gegeten.

foto’s: Roland Heitink/Persbureau Heitink