Vrachtwagen met brood gekanteld, lading naar de voedselbank

Vrachtwagen met brood gekanteld, lading naar de voedselbank

Geplaatst op 3 oktober 2022, om 08:16 uur

KERKENDOM – Maandagochtend zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een incident aan de N840 bij Kerkendom.

Toen de hulpdiensten arriveerde troffen zij een gekantelde vrachtwagen aan. Het voertuig lag in de struiken, over een fietspad en over twee rijbanen. Hierdoor is de weg geheel geblokkeerd. De bestuurder van de vrachtwagen is met de schrik vrijgekomen.

In de wagen zit een grote lading brood dat onderweg was naar een supermarkt. De lading blijft tijdelijk in de vrachtwagen en zal niet op tijd in de supermarkt kunnen zijn. Er is daarom besloten dat het brood wordt gedoneerd aan de voedselbank.

De vrachtwagen moet worden geborgen door een bergingsbedrijf. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot 12:00 uur. Tot die tijd zal de weg ook afgesloten zijn.

Foto’s: John Beckmann / Persbureau Heitink