Inbreker weet te ontsnappen maar krijgt hartstilstand

Inbreker weet te ontsnappen maar krijgt hartstilstand

Geplaatst op 1 oktober 2022, om 17:10 uur

ROTTERDAM – Er heeft zaterdagmiddag een woninginbraak plaatsgevonden op de Donkerslootstraat in Rotterdam-Zuid. De verdachte was op heterdaad aangehouden en geboeid door de politie.

De verdachte heeft zich uit een politiebus weten te krijgen en is gaan rennen. Hij is er met handboeien en al ervandoor gegaan. Enkele honderden meters verderop heeft hij zich in een tuin verstopt. De politiehelikopter werd ingezet om de verdachte te vinden.

De man is in de tuin onwel geworden en is volgens de politiewoordvoerder gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis., De traumahelikopter heeft geassisteerd bij de inzet. De inbreker wordt verdacht van twee woninginbraken. De voordeur van beide woningen zijn geforceerd en daarna zijn de huizen overhoop gehaald.  De politie heeft in de woningen sporenonderzoek verricht en een breekijzer veiliggesteld.

Foto’s: Joey Bremer