UPDATE: Verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij dodelijke ruzie: Man (36) overleden

UPDATE: Verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij dodelijke ruzie: Man (36) overleden

Geplaatst op 1 oktober 2022, om 16:40 uur

ROTTERDAM – De politie heeft een verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van een 36-jarige Rotterdammer. Het slachtoffer is zaterdag om het leven gebracht in de Loderstraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek.

Even voor 16.00 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd. Onder andere een traumahelikopter kwam ter plaatse. Het slachtoffer is gereanimeerd, maar mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en welke rol de aangehouden verdachte heeft gespeeld. Volgens de politie ging er mogelijk een ruzie vooraf aan het dodelijke incident.

Foto’s: Joey Bremer

 

Door: ANP