Motorrijder overleden na crash tegen auto: Getuigen gezocht die motorrijder zagen rijden

Motorrijder overleden na crash tegen auto: Getuigen gezocht die motorrijder zagen rijden

Geplaatst op 1 oktober 2022, om 20:09 uur

HONSELERSDIJK – Een 36-jarige motorrijder uit Maassluis is zaterdagmiddag om het leven gekomen doordat hij op de N222 bij Honselersdijk, in Zuid-Holland, in botsing kwam met een auto. De politie zoekt getuigen.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. Ondanks de inzet van de hulpdiensten met onder meer een traumahelikopter, konden ze niets meer voor de man betekenen. Hij is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De provinciale weg is in beide richtingen afgesloten voor onderzoek.

Getuigen
Over de toedracht van het ongeval kon de politie vooralsnog nog niets melden. De politiewoordvoerder geeft wel aan dat de politie op zoek is naar getuigen die de motorrijder op de Westlandroute voor het ongeluk hebben zien rijden ter hoogte van Honselersdijk, of het ongeluk hebben zien gebeuren. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Waarom ze specifiek deze getuigen zoeken, wil de woordvoerder nog niet vertellen.