Jongeman (19) beschoten en bestolen bij verkoop van telefoon

Jongeman (19) beschoten en bestolen bij verkoop van telefoon

Geplaatst op 19 september 2022, om 14:09 uur

SPIJKENISSE – Op zondagavond kreeg een 19-jarige Rotterdammer de schrik van zijn leven wanneer hij denkt zijn telefoon te kunnen verkopen. Hij wordt door twee mannen beroofd van zijn telefoon en wanneer ze weggaan ook nog beschoten. Gelukkig raakte hij niet gewond, maar hij is uiteraard enorm geschrokken. De politie doet onderzoek naar de zaak en kan de hulp van getuigen daarbij goed gebruiken.

Het is zondagavond rond 22.00 uur wanneer de 19-jarige Rotterdammer heeft afgesproken met zijn koper van zijn telefoon op ’t Plateau in Spijkenisse. Er komen twee mannen op hem af, zij grissen de telefoon uit zijn hand en gaan er vandoor. Terwijl zij weg gaan schieten ze nog een aantal keer op de verdachte alvorens ze verder vluchten richting de Sportlaan. Het slachtoffer raakte gelukkig niet gewond maar de schrik zit er goed in.

De politie startte direct een onderzoek naar het incident en de verdachten.