Man wordt auto in getrokken en mishandeld

Man wordt auto in getrokken en mishandeld

Geplaatst op 17 september 2022, om 10:45 uur

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een geweldsincident in Poortugaal. Om en nabij de metrostation daar werd een man zijn eigen auto ingetrokken en mishandeld. Korte tijd was er sprake van een ontvoering. De verdachten zijn nog op de vlucht.

Vrijdagavond omstreeks half zes in de avond krijgt de politie een melding binnen van een oplettende burger die ziet dat een man een auto wordt ingetrokken. Twee verdachten rijden vervolgens samen met het slachtoffer in het voertuig weg.

Na een zoektocht vindt de politie het slachtoffer terug op de Ridderkerkstraat in Rotterdam. Hij verklaart dat hij een bedrag onder dwang van de verdachten heeft moeten pinnen en afstaan aan hen. De verdachten zijn met het voertuig gevlucht in de richting van de Pascalweg.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident en/of de verdachten. Momenteel kijken agenten camerabeelden uit en spreken ze getuigen, maar alle informatie is nog steeds welkom.

Signalement

De verdachten zijn gevlucht in een zwarte Hyundai. Het gaat om een man en een vrouw.

De man heeft een:

  • Donkere huidskleur
  • Vlechtjes in zijn haar
  • Is rond de 25 jaar oud
  • Heeft donkere kleding aan

De vrouw is:

  • Blank
  • Heeft donkerbruin haar

Heeft u meer informatie of camerabeelden die de politie verder kunnen helpen? Geef het dan door via 0900-8844